DUIN

DUIN: een revolutionair woon-, werk- en recreatiegebied

Aan de kust van Almere Poort ontstaat nieuwbouwwijk DUIN. Dit revolutionaire woon-, werk- en recreatiegebied aan het IJmeer is een ontwikkeling van de gemeente Almere en AMVEST. Behalve woningen krijgt DUIN een levendig centrum met een boulevard. DUIN bestaat uit echte duinen tot wel tien meter hoog, afgewisseld door bos, kreken en een duinvallei.

Wonen in de duinen en aan het IJmeer

DUIN telt straks ongeveer 3.000 woningen. Je kunt er fietsen, wandelen en genieten van de frisse lucht en het uitzicht. In het centrum van de kuststrook komen appartementen met een heerlijk balkon of terras met een uitzicht dat nooit verveelt. In het bos en in de duinen vind je huizen met een tuin of een terras, direct grenzend aan het landschap.

Wonen en genieten in een vakantiesfeer

In DUIN is altijd wat te doen. In het centrumgebied vind je straks een mix van winkels, goede restaurants en terrassen. Je loopt vanaf die plek zo naar de jachthaven, met bijzondere schepen en maritieme winkels. Deze jachthaven, die direct aan open zeilwater ligt, is een populaire uitvalsbasis voor zeilers. Het strand leent zich uitstekend om lekker uit te waaien, een evenement te bezoeken of heerlijk van de zon te genieten. Als badgast kun je ook zwemmen, een kano huren of een ijsje eten. En in de beachclub kun je vrienden ontmoeten en genieten van de vakantiesfeer.

Meer informatie over DUIN

Het laatste nieuws uit DUIN

Nieuws
Riant wonen nabij strand, jachthaven en terrasjes. Nog 2 appartementen in Havana (Almere DUIN)

Riant wonen nabij strand, jachthaven en terrasjes. Nog 2 appartementen in Havana (Almere DUIN)

2 april 2021

Riant wonen nabij het strand aan het IJmeer, een jachthaven en winkels, restaurants en terrasjes. Het kan nog… Lees meer»

Nieuws
Havana (Almere DUIN): 68 exclusieve appartementen aan het IJmeer. Vanaf 30 oktober in verkoop

Havana (Almere DUIN): 68 exclusieve appartementen aan het IJmeer. Vanaf 30 oktober in verkoop

19 oktober 2020

Riant wonen met een schitterend uitzicht over het IJmeer, nabij het strand, een jachthaven en winkels, restaurants en terrasjes…. Lees meer»

Nieuws
Bouw je droomhuis in het bos in Almere DUIN. Kavels vanaf 9 oktober in verkoop

Bouw je droomhuis in het bos in Almere DUIN. Kavels vanaf 9 oktober in verkoop

22 september 2020

Zelf je huis bouwen in een bos. Die kans heb je binnenkort in Almere DUIN, nabij het IJmeer…. Lees meer»

Woningaanbod in

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.