Columbuskwartier

Columbuskwartier

Columbuskwartier: comfortabel en kindvriendelijk wonen

In het Columbuskwartier in Almere Poort woon je in een groene en duurzame wijk met een kindvriendelijke opzet. De wijk geeft kinderen alle ruimte met veel speelplekken en een bijzonder kinderpad.

Originele speelplekken langs kinderpad

Dit autoluwe wandel- en fietspad slingert door de wijk langs scholen, kinderopvang en zorgvoorzieningen. Aan het kinderpad liggen originele speelplekken zoals een zonnewijzer, lachspiegels, zand, water en speeltoestellen. Ook is er een ‘eetbaar landschap’ aangelegd: ‘De Proeverij’. U vindt hier zowel huur, koop als zelfbouwwoningen.

Zicht op Duin

Aan de Poortdreef in zowel het Columbuskwartier als in Europakwartier West ligt de strook Zicht op Duin. Hier krijgen ontwikkelaars en bouwers de mogelijkheid om ‘stadspaleizen’ te bouwen. Dit zijn kleinschalige, statige appartementenblokken die per gebouw bestaan uit twaalf tot vijftien appartementen.

Meer informatie over het Columbuskwartier

Het laatste nieuws uit Columbuskwartier

Woningaanbod in

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.