Nieuws
2 april 2021
Riant wonen nabij strand, jachthaven en terrasjes. Nog 2 appartementen in Havana (Almere DUIN)

Riant wonen nabij het strand aan het IJmeer, een jachthaven en winkels, restaurants en terrasjes. Het kan nog steeds in woongebouw Havana in Almere DUIN. In deze fraaie woontoren zijn op de eerste verdieping nog twee vierkamerappartementen beschikbaar. Het gaat om woningen van 172 en 186 vierkante meter en prijzen van 757.000 en 818.500 euro (v.o.n.). Je kunt je inschrijven via de projectsite.

Wonen met een vakantiegevoel in Havana, Almere DUIN

Als je in woontoren Havana woont, heb je elke dag een vakantiegevoel. Niet alleen de ligging nabij het IJmeer zorgt voor dat gevoel. Ook het duinlandschap dat het gebouw omringt. Én het feit dat het strand aan het IJmeer om de hoek ligt. Je kunt hier altijd lekker uitwaaien, fijn wandelen en op zomerse dagen genieten van de zon. En heb je een boot, dan kun je die praktisch naast de deur afmeren. Want nabij Havana ligt jachthaven Marina Muiderzand. Wat ook bijdraagt aan het vakantiegevoel zijn de horecagelegenheden om de hoek, aan het DUINplein. Een hapje eten of een drankje drinken doe je dan ook letterlijk naast de deur.

Complete appartementen met buitenruimte en twee parkeerplaatsen

De twee nog beschikbare appartementen zijn van alle comfort voorzien. De keuken is bijvoorbeeld uitgerust met luxe inbouwapparatuur en een kookeiland. Daarnaast heb je de luxe van twee fraai afgewerkte badkamers. Beide appartementen hebben een groot balkon op het zuiden, van respectievelijk 35 en 32 vierkante meter. Vanaf dit balkon kijk je uit over het water. De grootste van de twee woningen kijkt ook nog eens uit over de jachthaven. Nog meer comfort: in de onderliggende garage heb je twee parkeerplaatsen en een fietsenberging.

DUIN: wonen in een duinlandschap, met bossen en strand

Havana verrijst in DUIN, een bijzondere nieuwbouwwijk in Almere Poort, niet ver van Amsterdam. Het is een nieuw woongebied in een door mensen gemaakt duinlandschap met duinen van wel 10 meter hoog, bossen en een fantastisch strand. Amvest realiseert hier over een langere periode zo’n 3.000 woningen. De wijk krijgt daarnaast winkels, een supermarkt, horeca, zorgvoorzieningen, scholen, kantoren en wellness- en leisureactiviteiten. Een aantal voorzieningen is er al, zoals een jachthaven en horecagelegenheden. DUIN is uitstekend bereikbaar met de auto, maar ook met de trein: nabij de wijk ligt NS-station Almere Poort. Over Almere Poort gesproken: dit stadsdeel van Almere heeft al dit soort voorzieningen al. Denk aan winkels, restaurants, gezondheidsdiensten, basisscholen, kinderdagverblijven en middelbare scholen.

Interesse? Schrijf je in of bel het verkoopteam

Heb je belangstelling voor een van de laatste twee appartementen in Havana? Schrijf je in via de projectsite of neem contact op met het verkoopteam via 020-4711904. De bouw van Havana start nog voor de zomer. De oplevering is gepland in het vierde kwartaal van 2023.

Bekijk overzicht