Nieuws
30 januari 2020
90 procent van de huizen in De Vonderij verkocht (Almere Poort). Wonen nabij het strand van het IJmeer

Veel woonruimte, een zomerse sfeer, het strand om de hoek en de stad dichtbij. Je hebt het allemaal in nieuwbouwproject De Vonderij in Zandpoort, Almere Poort. De Vonderij ligt nabij een groene duinvallei en het IJmeer. 90 procent van de 124 huizen is verkocht. De overige 10 procent staat onder optie. Wil je daar nog voor in aanmerking komen, dan kun je je aanmelden voor de reservelijst. Reservekandidaten komen aan de beurt als optanten van hun optie afzien.

De Vonderij: huizen nabij duinvallei, strand en voorzieningen in Almere

De Vonderij is onderdeel van de grotere nieuwbouwontwikkeling Zandpoort, in de wijk Olympiakwartier in Almere Poort. De huizen (tweekappers en rijhuizen) komen nabij de groene duinvallei en het strand aan het IJmeer. Tegelijkertijd zijn NS-station Almere Poort en allerlei andere stadse voorzieningen in de buurt te vinden. Denk aan scholen, winkels en restaurants. Of aan het Topsportcentrum Almere, met een zwembad, fitnesscentrum en diverse sporthallen.

Herenhuizen en twee-onder-één-kaphuizen vanaf 477.500 euro (v.o.n.)

In principe zijn alle huizen in De Vonderij vergeven. Wel is het mogelijk om je via de makelaar aan te melden voor de reservelijst. Mocht er toch een huis in De Vonderij vrijkomen, dan word je daarvan op de hoogte gebracht. De huizen onder optie in De Vonderij zijn herenhuizen van het type Het Heidehuis en twee-onder-één-kaphuizen van de typen Het Goudhaverhuis en Lijnduinhuis. De prijzen beginnen bij 477.500 euro (v.o.n.).

De Vonderij - nieuwbouw Almere Poort (type Het Heidehuis)Het Heidehuis
Het Heidehuis is een luxe en breed herenhuis (157 vierkante meter), midden in het groen, grenzend aan de duinvallei. De kleine rijtjes van vier liggen iets hoger, waardoor je vanuit je achtertuin op het wandelpad door Zandpoort kijkt. De huizen hebben elk een eigen kleur en aan de voor- en achterkant een mooie topgevel. De koopsommen van de huizen die nu in optie (en dus nog niet verkocht) zijn, beginnen bij 477.500 euro (v.o.n).


Het Goudhaverhuis

Het Goudhaverhuis is een prachtig en riant twee-onder-één-kaphuis (166 vierkante meter) dicht bij de duinvallei. Aan de voorkant heb je een grote keuken en aan de achterkant een royale woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. De tweekappers hebben een mooie topgevel, die voor extra ruimte op de zolderverdieping zorgt. De prijzen van de huizen die nu in optie (en dus nog niet verkocht) zijn, beginnen bij 550.500 euro (v.o.n.).

 

De Vonderij - nieuwbouw eengezinswoningen fase 3

Het Lijduinhuis
Het Lijduinhuis is een fraai twee-onder-één-kaphuis (147 vierkante meter) aan de noordelijke, groene wandelroute die door De Vonderij loopt. Je wandelt vanaf hier zo naar het strand bij Jachthaven Marina Muiderzand. Je hebt een heerlijke, ruime leefkeuken en een fijne tuin. De prijzen van de huizen die nu in optie (en dus nog niet verkocht zijn), beginnen bij 515.000 euro (v.o.n.)

 

 

Belangstelling? Neem contact op met de makelaar

Heb je belangstelling voor de huizen in De Vonderij en wil je op de reservelijst? Neem dan contact op met een van de makelaars: Van der Linden (036-5330077) of De 4 Linden (036-5480870).

Bekijk overzicht