Nieuws
21 maart 2024

The Ruby, Bajeskwartier Amsterdam: appartementen vanaf 445.000 euro. Nieuw aanbod in verkoop

Ben jij op zoek naar een comfortabel nieuwbouwappartement in Amsterdam? Dan is er goed nieuws, want fase 2 van woontoren The Ruby in de nieuwe stadswijk Bajeskwartier is nu in verkoop. Het gaat om twee-, drie- en vierkamerappartementen met prijzen vanaf 460.000 euro (v.o.n.). Ook in fase 1 zijn nog appartementen beschikbaar, vanaf 445.000 euro (v.o.n.). De inschrijving verloopt online, via de projectsite. Heel fijn: de woningen staan op eigen grond, je betaalt dus geen erfpacht.

Appartementen The Ruby: eigen grond, geen erfpacht

De nieuwe appartementen hebben woonoppervlaktes van circa 49 tot ongeveer 149 vierkante meter. Een van de woningen in fase 2 is een tweelaags appartement (maisonnette) met zes kamers. Alle woningen worden opgeleverd met een complete keuken met inbouwapparatuur en een moderne badkamer. Opvallend zijn de grote buitenruimtes: van 11 tot maar liefst 90 vierkante meter. Meestal zijn dit balkons, soms gaat het om terrassen. Alleen de meest compacte appartementen hebben geen eigen buitenruimte. De prijzen lopen uiteen van 460.000 tot 1.150.000 euro (v.o.n.). Ook in fase 1 zijn dus nog appartementen beschikbaar, met prijzen vanaf 445.000 euro (v.o.n.). Alle woningen staan op eigen grond. Je betaalt dus geen erfpacht! Dat scheelt in je maandlasten.

The Ruby, Bajeskwartier Amsterdam: dakterrassen, moestuin en balkon langs de hele gevel

Bijzonder aan The Ruby zijn de twee dakterrassen op de zesde en de negende verdieping, die exclusief bedoeld zijn voor bewoners. Met bomen, weelderig groen en zitjes geniet je hier straks van de buitenlucht en van een magnifiek uitzicht. Nog meer buitenlucht: vanuit vrijwel elke kamer stap je zo je balkon op, dat doorloopt langs de hele gevel. En heb je groene vingers en werk je graag in de tuin? Dan kun je lekker aan de slag in de moestuin die grenst aan The Ruby.

Belangstelling? Schrijf je nu in via de projectsite

Heb je belangstelling voor een appartement in The Ruby? Bekijk dan nu het woningaanbod op de projectsite en schrijf je in. Voor het nieuwe aanbod kan dat tot met dinsdag 2 april (12:00 uur). Goed nieuws: de bouw van de ‘onderbouw’ van The Ruby, waarin (onder meer) commerciële ruimtes en een fietsenstalling komen, is al volop bezig. Na de zomer start de bouw van de bovenbouw, waarin de woningen komen.

Doe een financiële check en krijg voorrang bij de toewijzing

Wees er zeker van dat je de woning die jij op het oog hebt, ook kan betalen. En doe van tevoren een (gratis) financiële check. Bij een positief resultaat geeft zo’n check voorrang bij de toewijzing. Je kunt bij tal van financiële partijen zo’n gratis check laten doen, onder meer bij ABN AMRO (via deze link).

Wonen in Bajeskwartier: comfortabel, circulair en energieneutraal

Bajeskwartier wordt een groene en hoogstedelijke wijk, vlak bij de Amstel, met circa 1.350 woningen en allerlei voorzieningen, zoals horecagelegenheden, een middelbare school en ruimtes voor creatieve bedrijven. De nieuwe stadswijk in wording is circulair en energieneutraal. Bijzonder zijn de 68 tuinen, die veelal openbaar toegankelijk zijn. De woningen zijn hoogwaardig geïsoleerd, hebben minstens energielabel A+, zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming die in de zomer je woning ook kan koelen. In Bajeskwartier ben je dus helemaal klaar voor de toekomst.

Bekijk overzicht