The Line (Amsterdam Noord): huren in stadswijk Aan het IJ. Nog diverse appartementen beschikbaar

The Line (Amsterdam Noord): huren in stadswijk Aan het IJ. Nog diverse appartementen beschikbaar
18 augustus 2021

Het comfort van nieuwbouw, het gemak van huren en de reuring van Amsterdam. Je combineert het allemaal in nieuwbouwproject The Line in de nieuwe stadswijk Aan het IJ in Amsterdam Noord. In dit imposante gebouw, dat al aan het eind van deze maand (augustus) wordt opgeleverd, zijn nog diverse twee-, drie- en vierkamerappartementen te huur. De prijzen beginnen bij 1.250 euro per maand, exclusief servicekosten.

Deze zomer al wonen in huurappartement The Line

The Line is een fraai gebouw met hoge ramen, goudkleurige details en een lichte uitstraling. Het ligt om de hoek van het Schegpark, vlak achter grote culturele hotspots als EYE Filmmuseum en de A’DAM Toren. Er zijn nog diverse twee-, drie- en vierkamerappartementen beschikbaar. De woonoppervlaktes variëren van circa 67 tot 107 vierkante meter. De huurprijzen lopen uiteen van 1.250 tot 2.095 euro per maand. De oplevering nadert. Je kunt hier deze zomer (2021) al wonen! 

Huurappartementen met lichte veranda’s en royaal uitzicht

Elk appartement in The Line heeft een veranda met een glazen balustrade. De balustrades lopen rondom het gebouw, waardoor je een royaal uitzicht hebt. De buitenruimten zijn geïnspireerd op die van een cruiseschip: balkons die volledig rondom lopen en af en toe terugspringen in de gevel. Op de bovenste drie verdiepingen hebben de plafonds van de veranda’s ronde gaten, die voor extra lichtinval zorgen. De veranda’s liggen op het zuidoosten of noordwesten en zijn met een schuifpui vanuit de woning bereikbaar. Daardoor lopen binnen en buiten mooi in elkaar over. In de grotere appartementen bovenin heb je de luxe van twee veranda’s. Zo geniet je op elk moment van de dag van een fijne plek buiten. En hou je van hoge plafonds? Kijk dan naar de appartementen op de begane grond. De plafonds in deze appartementen zijn ruim drie meter hoog! Dat zorgt voor een extra ruimtelijk gevoel en een optimale lichtinval.

The Line, Amsterdam Noord: compleet afgewerkte huurappartementen

De huurappartementen in The Line zijn zeer compleet en luxe afgewerkt. De witte keuken is van Bruynzeel, heeft een zwart composiet aanrechtblad en is verder uitgerust met een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap van Siemens en Bosch. Ook het sanitair en tegelwerk zijn van hoge kwaliteit. De badkamers zijn uitgerust met een inloopdouche en wastafel. Een aantal badkamers heeft daarnaast ook een ligbad en/of toilet. In alle appartementen ligt bovendien een PVC-vloer, in de kleur lichteiken. Je kunt dus zo verhuizen en hoeft hierin niet zelf te investeren.

Belangstelling? Schrijf je in via de projectsite

Heb je interesse in een huurappartement in The Line? Kijk dan op de huurpagina van de website van Aan het IJ en schrijf je in. 


Meer nieuws

Nieuws
The Robin: eerste studio's en appartementen in Bajeskwartier begin 2022 in verkoop

The Robin: eerste studio's en appartementen in Bajeskwartier begin 2022 in verkoop

26 november 2021
Nieuws
Proef de sfeer in Sluishuis. Bezoek de modelwoning

Proef de sfeer in Sluishuis. Bezoek de modelwoning

25 november 2021
Nieuws
The Mayor Amstelveen: superieure luxe, ultiem wooncomfort. Bezoek de modelwoning op 11 december (in kerstsfeer)

The Mayor Amstelveen: superieure luxe, ultiem wooncomfort. Bezoek de modelwoning op 11 december (in kerstsfeer)

25 november 2021

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.