• Over het project:

  Quatrebras Park Quartier II fase 3- 52 w

 • 52 woningen
  1 beschikbaar
  waarvan 1 in optie
 • Woningsoort
  Rijwoning
 • Woonoppervlakte
  136m² - 167m²
 • Prijs
  v.a. € 652.500

Quatrebras Park (Badhoevedorp): nieuwe fases met rijwoningen, tweekappers en appartementen in aantocht

Quatrebras Park (Badhoevedorp): nieuwe fases met rijwoningen, tweekappers en appartementen in aantocht
1 maart 2021

44 rij- en hoekwoningen, 8 twee-onder-één-kapwoningen en 28 appartementen, met een fraaie, dorpse architectuur. Ze gaan nog dit voorjaar in verkoop in fase 3 en 4 van Quartier II van Quatrebras Park, de nieuwe wijk in het groene en rustige Badhoevedorp nabij Amsterdam. Als je je nu via de projectsite aanmeldt als belangstellende, dan hoor je vanzelf wanneer de inschrijving start. 

Tweekappers, rijwoningen en appartementen in Quatrebras Park, Badhoevedorp

Het woningaanbod in deze laatste fases van Quartier II bestaat uit 1 type tweekapper, 4 typen eengezinswoningen en verschillende typen appartementen. Het gaat in totaal om 80 woningen. Heel Quartier II telt straks 200 woningen.

Riante twee-onder-één-kapwoningen met aangebouwde garage

De twee-onder-één-kapwoningen (type Lavande C2) liggen aan een brede singel en zijn 162 vierkante meter groot. Op de eerste verdieping heb je 4 slaapkamers. Daar bevinden zich ook de badkamer en een apart toilet. De tweede verdieping bestaat uit een extra kamer en een vliering. Met een dakkapel creëer je hier nog meer ruimte. De woonkamer op de begane grond is gericht op de tuin, de keuken ligt aan de voorzijde. Bijzonder: vanuit de keuken loop je via openslaande deuren zo je voortuin in. Ideaal aan deze woningen is ook de aangebouwde garage. De prijzen zullen variëren van ongeveer 770.000 tot 795.000 euro (v.o.n.). Meer informatie vind je op www.quatrebraspark.nl.

Rij- en hoekwoningen: veel woonruimte, grote tuinen

De rij- en hoekwoningen zijn er in 4 typen. Het gaat in alle gevallen om drielaagse woningen met oppervlaktes van circa 136 tot 167 vierkante meter. In alle woningen is de woonkamer op de achtertuin gericht, die je via een schuifpui kunt betreden. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde. In een van de woningtypen is de keuken onderdeel van een erker, in andere woningtypen loop je via openslaande deuren vanuit de keuken zo je voortuin in of je veranda op. Op de eerste verdieping heb je, afhankelijk van het woningtype, 3 of 4 slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping bestaat uit een extra kamer en een vliering voor extra opbergruimte. Sommige woningen zijn op de eerste of tweede verdieping ook nog voorzien van een of twee Franse balkons. Een deel van de woningen staat aan een singel. Ongeacht het woningtype kun je kiezen voor een andere indeling. De prijzen lopen uiteen van circa 575.000 tot 710.000 euro (v.o.n.). Meer informatie staat op www.quatrebraspark.nl.

Appartementen met 2, 3 of 4 kamers, riante penthouses in Résidence Quatrebras

Keuze genoeg in Résidence Quartrebras, het appartementengebouw van Quartier II. Het aanbod bestaat uit twee-, drie- en vierkamerappartementen, met woonoppervlaktes van circa 51 tot ongeveer 93 vierkante meter. Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte, variërend van een balkon tot een ruim terras. Twee appartementen hebben zelfs een eigen tuin. Bijzonder zijn de C-appartementen. Dit zijn driekamerappartementen van circa 84 vierkante meter met een half afgezonderde ruimte in de woonkamer. Die ruimte kun je heel goed als study, speelkamer of tv-kamer gebruiken. Kroon op het gebouw zijn 2 riante penthouses, van 156 en 173 vierkante meter. Beide penthouses hebben 4 kamers, 2 badkamers en een riant dakterras. De prijzen van de appartementen variëren van ongeveer 300.000 tot circa 565.000 euro (v.o.n.). De penthouses hebben koopsommen van rond en net boven het miljoen.

Nieuwbouwwoningen in Quatrebras Park: compleet, comfortabel en energiezuinig

Alle woningen in dit nieuwe deel van Quatrebras Park worden opgeleverd met een fraaie keuken, een complete badkamer en met vloerverwarming en vloerkoeling. De woningen zijn gasloos en voorzien van een bodemwarmtepomp. Zonnepanelen op het dak wekken de energie op die nodig is voor de installaties en om comfortabel te kunnen wonen. Daarmee zijn de woningen energie-neutraal. Dat scheelt in de energielasten. Er zijn ook woningen die nog een stapje duurzamer zijn: nul-op-de-meter. Bij die woningen wekken de PV-panelen voldoende energie op voor zowel het gebouwgebonden als het huishoudelijk energieverbruik.

Zo’n 1.200 woningen erbij in Badhoevedorp

Quatrebras Park wordt een groene wijk, op de plek van de voormalige A9. De wijk is de eerste in de gebiedsontwikkeling. Er volgen nog twee woningbouwlocaties: Quatrebras Dorp en Quatrebras Centrum. Alles bij elkaar krijgt Badhoevedorp er in de komende jaren zo’n 1.200 woningen bij. Verder wordt de dorpskern vernieuwd.

Badhoevedorp: groen, rustig en dorps. En niet ver van hartje Amsterdam

Badhoevedorp, onderdeel van de gemeente Haarlemmermeer, ligt ten zuidwesten van Amsterdam. Met 12.000 inwoners is het een rustig en vooral ook groen dorp. Er zijn diverse basisscholen en in de directe omgeving ligt het Amsterdamse Bos, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of hardlopen. Zoals in veel dorpen bloeit in Badhoevedorp het verenigingsleven. En Amsterdam? Het centrum van de hoofdstad is slechts 20 minuten fietsen. Lekker dichtbij dus, en toch ver weg van alle drukte.


Meer nieuws

Nieuws
Alles over de nieuwbouwplannen in Badhoevedorp op informatiemarkt (20 november)

Alles over de nieuwbouwplannen in Badhoevedorp op informatiemarkt (20 november)

22 oktober 2021
Nieuws
Park Valley: een nieuwe, groene stadswijk met ruim 700 woningen in Diemen

Park Valley: een nieuwe, groene stadswijk met ruim 700 woningen in Diemen

22 oktober 2021
Nieuws
Orangerie: appartementen op een landgoed, nabij Heemstede en Haarlem. Nu te koop

Orangerie: appartementen op een landgoed, nabij Heemstede en Haarlem. Nu te koop

14 oktober 2021

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.