Wonen met het beste uitzicht van Amsterdam: nog enkele sky villa’s beschikbaar in duurzame woontoren BOLD

Wonen met het beste uitzicht van Amsterdam: nog enkele sky villa’s beschikbaar in duurzame woontoren BOLD
16 oktober 2019

Riant wonen op hoogte, met het beste uitzicht van Amsterdam. Het kan in nieuwbouwproject BOLD, een duurzame woontoren in de wijk Overhoeks in Amsterdam Noord. In dit gebouw zijn nog enkele penthouses (sky villa’s) beschikbaar. Je kijkt uit over de Houthaven, Amsterdam West, Westpoort en het IJ (richting de Piet Heintunnel). Bijzonder: over ruim een jaar kun je hier al wonen. De oplevering wordt namelijk in het eerste kwartaal van 2021 verwacht. Het actueel beschikbare aanbod staat op de projectsite.

BOLD, Amsterdam Noord: riante penthouses (sky villa’s) op 23e en 24e verdieping

De penthouses die nog in BOLD te koop zijn, liggen op de 23e en 24e verdieping. Het gaat op dit moment om vier woningen met woonoppervlaktes rond 200 vierkante meter. Twee penthouses zijn 187 vierkante meter groot, de andere twee zijn 207 en 212 vierkante meter. Daarnaast beschik je over een riante buitenruimte. Deze is op het westen gericht, dus in de middag en de avond heb je daar de zon. De penthouses worden ook wel sky villa’s genoemd, omdat ze tweelaags zijn. Ze worden opgeleverd met diverse slaapkamers (met een inloopkast) en een of twee luxe badkamers. De koopsommen zijn 1.773.026 euro (v.o.n.) voor de twee penthouses van 187 vierkante meter, 1.982.745 euro (v.o.n.) voor het penthouse van 207 vierkante meter en 2.115.560 euro (v.o.n.) voor het penthouse van 212 vierkante meter. De genoemde prijzen zijn op basis van jaarlijkse canonbetaling (uitgaande van 3 procent indexcanon per jaar). Het is ook mogelijk de canon voor 10 of 25 jaar vast te zetten of de erfpacht voor 50 jaar af te kopen. De actuele stand van de verkoop en veel meer informatie staat op de projectsite.

Bekijk deze video met interviews met kopers:

Bioscoop, theater, gym en gastenverblijven

Niet alleen in de appartementen, ook elders in het complex is luxe de standaard. Het gebouw krijgt een gym, een bioscoopzaal, gastenverblijven en extra bergruimtes. Voor de fijnproevers komen er wijnkelders. En via Bringme-boxen kun je altijd pakketten laten afleveren of versturen. Parkeren gebeurt overigens onder het gebouw. Daar vind je diverse oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Bekijk een video-impressie van nieuwbouwproject BOLD:

Zonnepanelen op de gevels van BOLD: duurzaam en futuristisch

Bijzonder is ook het duurzame karakter van BOLD. Dankzij de vele zonnepanelen op de gevels en daken van het gebouw, en warmte-koude-opslag bronnen diep onder de grond wordt energie duurzaam opgewekt. Dat is goed voor het klimaat én voor je portemonnee. Want de opgewekte energie van de zonnepanelen kan worden teruggeleverd aan het energiebedrijf. Bijkomend effect van alle zonnepanelen: de futuristische uitstraling van het gebouw. Behalve duurzaam is BOLD ook heel comfortabel. De appartementen zijn bijvoorbeeld voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling en je kunt (optioneel) met een app bijvoorbeeld de verlichting en de gordijnen bedienen.

Bekijk een video-impressie over het duurzame karakter van BOLD:

Amsterdam Noord: bijna de hipste plek ter wereld

BOLD, waarvan de bouw inmiddels volop bezig is, komt in Amsterdam Noord, aan het IJ. Volgens The New York Times is Noord op drie na de hipste wijk ter wereld. Je vindt er dan ook tal van culturele en culinaire hotspots. Zoals muziek- en culinair centrum de A’DAM Toren en Filmmuseum EYE. Maar ook de NDSM-werf, waar tal van evenementen plaatsvinden. Verder zijn vele populaire horecagelegenheden, zoals Café Stork, Hangar, PLEKK, Loetje aan ’t IJ, De Tolhuistuin, De Ceuvel, Hotel Goudfazant, De Pekmarkt en FC Hyena. En wil je even naar de oude binnenstad, dan pak je het pontje richting Centraal Station. Ook ben je met de auto zo de stad uit.


Meer nieuws

Nieuws
The Robin: eerste studio's en appartementen in Bajeskwartier begin 2022 in verkoop

The Robin: eerste studio's en appartementen in Bajeskwartier begin 2022 in verkoop

26 november 2021
Nieuws
Proef de sfeer in Sluishuis. Bezoek de modelwoning

Proef de sfeer in Sluishuis. Bezoek de modelwoning

25 november 2021
Nieuws
The Mayor Amstelveen: superieure luxe, ultiem wooncomfort. Bezoek de modelwoning op 11 december (in kerstsfeer)

The Mayor Amstelveen: superieure luxe, ultiem wooncomfort. Bezoek de modelwoning op 11 december (in kerstsfeer)

25 november 2021

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.