• Over het project:

  Kwadijkerpark

 • Woningsoort
  Hoekwoning
  Rijwoning
  Twee-onder-één-kap
  Geschakeld
 • Prijs
  v.a. € 440.000 - € 730.000

Kwadijkerpark: sfeervol wonen in een park in Purmerend. Presale start binnenkort

Kwadijkerpark: sfeervol wonen in een park in Purmerend. Presale start binnenkort
14 oktober 2021

Duurzame woningen met een sfeervolle architectuur, te midden van volwassen bomen en prachtige waterpartijen. In nieuwbouwproject Kwadijkerpark in Purmerend waan je je elke dag op vakantie. Het project bestaat eengezinswoningen, future living woningen en twee-onder-één-kapwoningen, allemaal met een fijne tuin of heerlijk terras. Binnenkort start de presale van fase 1.

Kwadijkerpark: een fijne woonplek voor iedereen

Kwadijkerpark, dat naast het mooie lintdorp Kwadijk in Purmerend ligt, krijgt 340 woningen, waarvan 240 koopwoningen en 100 sociale huurwoningen (waaronder appartementen). De wijk wordt dan ook een plek voor iedereen. Toch zal het project vooral mensen aantrekken die houden van natuur en duurzaamheid en een open karakter hebben. Op dit moment wónen er trouwens al mensen in Kwadijkerpark, want de Prinsenstichting is er gevestigd. Dat is een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. De interactie die tussen hen en de nieuwe bewoners zal ontstaan, zal voor iedereen mooie ervaringen opleveren.

Eerste fase Kwadijkerpark: eengezinswoningen en tweekappers aan het water

De woningen worden in fases aangeboden en gebouwd. De eerste fase, met 67 woningen, gaat binnenkort (in november) in presale. Het gaat om 45 eengezinswoningen en 22 twee-onder-één-kap woningen aan het water. De eengezinswoningen het woonoppervlaktes van ongeveer 125 tot 140 vierkante meter. De tweekappers zijn met woonoppervlaktes van circa 142 tot maar liefst 191 vierkante meter nog rianter. De architectuur is fraai, geïnspireerd op de stijl van Broek in Waterland, Kwadijk en de Beemster. Zo zal een deel van de woningen op de begane grond metselwerk krijgen, en op de verdiepingen een houten ‘look’ krijgen. Kenmerkend zijn daarnaast onder meer de erkers, de dakkapellen en de topgevels. Een deel van de woningen ligt straks trouwens op een terp, zodat het omliggende park nog meer aanvoelt als je tuin. Over ‘buiten’ gesproken: alle woningen hebben een fijne tuin of een heerlijk terras. Bij de tweekappers is die buitenruimte zo groot, dat je een of zelfs twee parkeerplaatsen op eigen grond hebt.

Veel ruimte voor persoonlijke keuzes

Bij alle woningen bepaal jij of je de keuken vóór en de woonkamer áchter wil hebben, of andersom. Koop je een tweekapper, dan kun je er ook nog voor kiezen de keuken in de uitbouw te installeren. Bij een van de typen tweekappers (Waterlinde) kun je bovendien een slaapkamer met badruimte op de begane grond laten realiseren. Heel fijn voor de toekomst, zo’n future ready huis.

Op de hoogte blijven? Meld je aan via de projectsite

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over Kwadijkerpark? Meld je dan aan als belangstellende via de projectsite. Dan hoor je ook wanneer de presale en de uiteindelijke verkoop van start gaan. Naar verwachting zal de verkoop nog dit jaar beginnen.


Meer nieuws

Nieuws
The Robin: eerste studio's en appartementen in Bajeskwartier begin 2022 in verkoop

The Robin: eerste studio's en appartementen in Bajeskwartier begin 2022 in verkoop

26 november 2021
Nieuws
Proef de sfeer in Sluishuis. Bezoek de modelwoning

Proef de sfeer in Sluishuis. Bezoek de modelwoning

25 november 2021
Nieuws
The Mayor Amstelveen: superieure luxe, ultiem wooncomfort. Bezoek de modelwoning op 11 december (in kerstsfeer)

The Mayor Amstelveen: superieure luxe, ultiem wooncomfort. Bezoek de modelwoning op 11 december (in kerstsfeer)

25 november 2021

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.