Nieuws
23 november 2021
Kwadijkerpark: eengezinswoningen en tweekappers in een park in Purmerend. Presale gestart!

Eengezinswoningen, future living woningen en twee-onder-één-kap woningen met een dorpse, Waterlandse architectuur, in een park met volwassen bomen en mooie waterpartijen. Ontdek de ontspannen sfeer en fijne uitstraling van nieuwbouwproject Kwadijkerpark in Purmerend. De eerste fase, met eengezinswoningen en tweekappers, is nu in presale. Daarmee kun je alvast je voorkeur aangeven. De prijsindicaties: vanaf ongeveer 440.000 euro (v.o.n.).

Eerste fase Kwadijkerpark: eengezinswoningen en tweekappers aan het water

De eerste fase van Kwadijkerpark bestaat uit 45 eengezinswoningen en 22 twee-onder-één-kap woningen aan het water. De eengezinswoningen hebben woonoppervlaktes van ongeveer 125 tot 140 vierkante meter. De tweekappers worden met circa 142 tot maar liefst 191 vierkante meter nog rianter. De architectuur is fraai, geïnspireerd op de stijl van Broek in Waterland, Kwadijk en de Beemster. Zo krijgt een deel van de woningen op de begane grond metselwerk, en op de verdiepingen een houten ‘look’. Kenmerkend zijn daarnaast onder meer erkers, dakkapellen en topgevels. Een deel van de woningen ligt straks op een terp, zodat het omliggende park nog meer aanvoelt als je tuin. Over ‘buiten’ gesproken: alle woningen hebben een fijne tuin of een heerlijk terras. Bij de tweekappers is die buitenruimte zo groot, dat je een of zelfs twee parkeerplaatsen op eigen grond hebt.

Veel ruimte voor persoonlijke keuzes

De woningen worden opgeleverd met een luxe keuken (inclusief apparatuur) en fraai sanitair en tegelwerk in het toilet en de badkamer. Die zijn bij de koopsom inbegrepen. Bij alle woningen bepaal jij zelf of je de keuken vóór en de woonkamer áchter wil hebben, of andersom. Koop je een tweekapper, dan kun je er ook nog voor kiezen de keuken in de uitbouw te laten installeren. Bij een van de typen tweekappers (Waterlinde) kun je bovendien een slaapkamer met badruimte op de begane grond laten realiseren. Heel fijn voor de toekomst, zo’n future ready huis.

Prijsindicaties fase 1: vanaf ongeveer 440.000 euro

De prijzen in fase 1 zijn nog niet definitief vastgesteld. Wel zijn er prijsindicaties. De prijsindicaties van de eengezinswoningen lopen uiteen van ongeveer 440.000 tot 475.000 euro (v.o.n.). Voor de tweekappers liggen de prijsindicaties tussen ongeveer 570.000 en 730.000 euro (v.o.n.). 

Presale gestart: geef nu via de projectsite je voorkeur aan

De presale van de eerste fase is gestart. Je kunt nu via de projectsite je voorkeur aangeven. Als de verkoop echt start, naar verwachting half december, dan kun je je op de woning(en) van jouw voorkeur inschrijven. 

Kwadijkerpark: een fijne woonplek voor iedereen

Kwadijkerpark, dat naast het mooie lintdorp Kwadijk in Purmerend ligt, krijgt 340 woningen, waarvan 240 koopwoningen en 100 sociale huurwoningen (waaronder appartementen). De wijk wordt dan ook een plek voor iedereen. Toch zal het project vooral mensen aantrekken die houden van natuur en duurzaamheid en een open karakter hebben. Op dit moment wónen er trouwens al mensen in Kwadijkerpark, want de Prinsenstichting is er gevestigd. Dat is een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking. De interactie die tussen hen en de nieuwe bewoners zal ontstaan, zal voor iedereen mooie ervaringen opleveren.

Bekijk overzicht