Nieuws
9 november 2021

774 vierkante meter woongenot op 75 meter hoogte. Ontdek het grootste penthouse van Amsterdam

Extreem veel woonruimte, verdeeld over twee etages, op zo’n 75 meter hoogte. De wereld ligt aan uw voeten in het grootste penthouse van Amsterdam, boven op woontoren BOLD, vlak bij het IJ in stadsdeel Noord. Dit vorstelijke penthouse is circa 774 vierkante meter groot, met plafondhoogtes tot vijf meter, schitterende vides en riante terrassen van bij elkaar opgeteld zo’n 95 vierkante meter. De prijs: 8.200.000 euro (v.o.n.), exclusief erfpacht en rente.

Ruimte, luxe en een 360 graden uitzicht

Het grootste penthouse van Amsterdam strekt zich uit over de 23e en 24e verdieping van woontoren BOLD. U woont hier op tachtig meter hoogte, waardoor u een fantastisch 360 graden uitzicht heeft over het IJ, Amsterdam en het weidse natuur- en polderland van Noord-Holland. U beschikt over riante livings, vijf slaapkamers, vier badkamers, een wellness met sauna, een kantoorruimte en een gym. Behalve zo’n 774 vierkante meter woonruimte heeft u in dit penthouse ook nog eens zo’n 95 vierkante meter buitenruimte, verdeeld over meerdere terrassen. De bouw van woontoren BOLD is volop bezig. Eind oktober wordt het gebouw, en dus ook dit mega-penthouse, opgeleverd.
U kunt overigens ook nog altijd kiezen voor een van de twee penthouses die samen dit mega-penthouse vormen. Dan woont u nog altijd vorstelijk groot, met 359 of 415 vierkante meter. De prijzen? 3.680.000 of 4.400.000 euro (v.o.n.), exclusief erfpacht en rente.

Inrichten naar uw persoonlijke smaak

Voor de inrichting van het penthouse heeft ontwikkelaar VORM gerenommeerde interieurarchitecten om een visie gevraagd. Tegelijkertijd staat uw persoonlijke smaak voorop. Daarom gaat het team van VORM met u aan de slag om het woonpaleis helemaal naar uw wensen in te richten.

Meer weten? Kijk op de projectsite of bel de makelaar

Wilt u meer weten over het grootste penthouse van Amsterdam? Kijk dan op de projectsite of bel een van de makelaars.

Luxueus wonen in Amsterdam: wijnkelder, bioscoop en persoonlijke service

Het uitgangspunt van BOLD is dat het u aan niets ontbreekt. Daarom krijgt het gebouw onder meer een wijnkelder en een bioscoop. Ook zijn er gastenverblijven en extra ruimtes voor festiviteiten en opslag. Die luxe wordt gecombineerd met de persoonlijke gebouwservice van +james. U kunt +james onder meer inschakelen om uw kleding te laten stomen of om boodschappen te laten bezorgen.

Zonnepanelen op de gevels: duurzaam en futuristisch

Bijzonder is het duurzame karakter van het gebouw. Dankzij warmtekoude-opslag en talrijke zonnepanelen op de gevels en daken, wordt energie duurzaam opgewekt. Dat is goed voor het klimaat én het scheelt in uw energiekosten. Bijkomend effect van alle zonnepanelen: de futuristische uitstraling van het gebouw. Behalve duurzaam is BOLD ook heel comfortabel. Uw penthouse is voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling en u kunt (optioneel) met een app bijvoorbeeld de verlichting en de gordijnen bedienen.

Culturele hotspots in directe omgeving

In de directe omgeving van BOLD vindt u diverse grote culturele en culinaire trekkers, zoals EYE Filmmuseum, de A’DAM Toren en de Tolhuistuin. En wilt u de binnenstad in? Met de pont over het IJ op loopafstand, staat u binnen een kwartier in hartje centrum.

Bekijk overzicht